Hernia  ?

    Herfstvoordeel !!

 

Welkom op de website van :

Fitness Service

Berg en Terblijt

Een jaar gratis fitnessen, wie wil dat nou niet !!!

Openingstijden; ma di do vrij van 14.00 tot 18.00 uur en za van 9.00 tot 13.00 uur geopend. Bezoek ook onze webshop 24 uur per dag 7 dagen per week geopend !!  klik hier.

Start
Aanbiedingen
Nieuws
Crosstrainers
Hometrainers
Loopbanden
Roeitrainers
Indoor Cycles
Verhuur
Overig

 

 

G234 Brisa
G233N Quick
G2345 Ocean Program
G239 Inspirit Program
Sportop E820P
Athlon
Athlon Program
WalkFit
Walk Fit Program
Atlantic
Atlantic Program
Inspirit GSG
Brasil PLus
Brasil Plus Program
Brasil Plus GSG
Iridium avant program
FDC 19 program
Iridium Avant GSG
FDC 20 GSG
Khronos Sport
Khronos GSG

 

 

                          

                                   Crosstrainers    merk :  BH - Fitness

Crosstrainers
 
Omschrijving
 
Verkoop incl. BTW Huur Maand Borg
 
QUICK  

Quick 2011

 
De G233N Quick 2011 is de opvolger van de G233 Quick. De nieuwe Quick is voorzien van een nieuw, frisser ontwerp. De Quick crosstrainer is eenvoudig te verplaatsen en is het ideale instapmodel voor gebruikers graag willen beginnen met thuistrainen. De G233N Quick is geschikt voor licht thuisgebruik en is door de eenvoudige monitor en instelmogelijkheden geschikt om kennis te maken met cardiotraining op een crosstrainer.

 

Klik hier voor meer info

-€ 419,00 -€ 71 -€ 42
         
ATHLONAthlon Met de crosstrainer BH Fitness G2334 Athlon kunt u lopen, hardlopen, crosstrainen en trappenlopen tegelijk. Dit model is geschikt voor een regulier thuisgebruik van 3 tot 7 uur per week.Het magnetische weerstandssysteem biedt verschillende weerstandsniveaus die voor een geruisloze training zorgen. De LCD monitor houdt u gedurende uw training op de hoogte van al uw workoutwaarden zoals snelheid, afstand, trainingstijd, calorieverbruik en hartslag. Hartslagmeting is mogelijk door middel van Hand Pulse Grip op het stuur.

 

       Klik hier voor meer info

-€ 449,00 -€ 76 -€ 45
         
ATHLON ProgramAthlon Met de crosstrainer BH Fitness G2336 Athlon Program kunt u lopen, hardlopen, crosstrainen en trappenlopen tegelijk. Dit model is geschikt voor een regulier thuisgebruik van 3 tot 7 uur per week. Aantrekkelijk aan dit model is dat het vele trainingsmogelijkheden biedt; naast de 16 verschillende intensiteitsniveaus voor uw workout beschikt het over 4 HRC programma's, een Body Fat meting en persoonlijk in te stellen programma's. Het magnetische weerstandssysteem biedt verschillende weerstandsniveaus die voor een geruisloze training zorgen. De LCD monitor houdt u gedurende uw training op de hoogte van al uw workoutwaarden zoals snelheid, afstand, trainingstijd, calorieverbruik en hartslag. Hartslagmeting is mogelijk door middel van Hand Pulse Grip op het stuur.

       Klik hier voor meer info

        

-€ 519,00 -€ 88 -€ 52
         
OCEAN PRO   Ocean Pro De G2345 Ocean Pro is geproduceerd voor regelmatig thuisgebruik. Zowel beginnende als meer ervaren sporters kunnen een uitstekende cardio training afwerken op deze fraai vormgegeven crosstrainer van BH Fitness. De Quick is voorzien van liefst 5 verschillende verstelmogelijkheden waardoor gebruikers van iedere lengte goed gebruik kunnen maken van deze crosstrainer. De eenvoudig te bedienen computer is zowel voorzien van een snelstart functie als een groot scala aan verschillende trainingsprogramma's.

       Klik hier voor meer info

-€ 549,00 -€ 93 -€ 55
         
WALK FITWalk Fit De BH Fitness Walk Fit G2343 is een crosstrainer met een breed scala aan trainingsmogelijkheden en is geschikt voor training tussen de 3 en 7 uur per week. Het model heeft een prachtig design en biedt 4 apparaten in ιιn: wandelen, hardlopen, cross and trappenlopen.
Het onderhoudsvrije magnetische weerstandssysteem garandeert een comfortabele workout en tevens het feit dat dit model op 5 verschillende manieren verstelbaar is zodat u het aan kunt passen aan uw favoriete houding. Daarnaast zijn ook de voetpedalen verstelbaar zodat u tijdens uw workout uw positie aan kunt passen.
Gemakkelijke hartslagmeting is mogelijk door middel van Hand Pulse Grip.
De LCD monitor geeft u tijdens de training constant de mogelijkheid de resultaten van uw training te zien en te analyseren.
Overzicht              

           Klik hier voor meer info
 

-€ 559,00 -€ 95 -€ 56
         
WALK FIT ProgramWalk Fit De BH Fitness WALK FIT Program G2346 is een crosstrainer met een breed scala aan trainingsmogelijkheden en is geschikt voor training tussen de 3 en 7 uur per week. Het beschikt over wel 6 voorgeprogrammeerde programma's met 16 verschillende intensiteitsniveaus, 4 HRC programma's, een Body Fat Control meting, een Recovery Test en 1 persoonlijk in te stellen programma.
Het model heeft een prachtig design en biedt 4 apparaten in ιιn: wandelen, hardlopen, cross- en trappenlopen. Het onderhoudsvrije magnetische weerstandssysteem garandeert een comfortabele workout en tevens het feit dat dit model op 5 verschillende manieren verstelbaar is zodat u het aan kunt passen aan uw favoriete houding. Daarnaast zijn ook de voetpedalen verstelbaar zodat u tijdens uw workout uw positie aan kunt passen.
 

       Klik hier voor meer info
 

-€ 599,00 -€ 102 -€ 60
         
ATLANTICAtlantic Program De Atlantic crosstrainer van BH Fitness is geschikt voor normaal thuisgebruik. De G2520 is voorzien van een handmatig in te stellen weerstand en een geheel nieuw crosstrainer concept. De hendels zijn in hoogte verstelbaar zodat gebruikers van iedere lengte optimaal gebruik kunnen maken van de fijne paslengte.

 

 

      Klik hier voor meer info

-€ 699,00 -€ 119 -€ 70
         
ATLANTIC Program
Atlantic Program
Gebruik G2525 Atlantic Program
De Atlantic Program crosstrainer van BH Fitness is geschikt voor normaal thuisgebruik. De G2525 is voorzien van een magnetisch remsysteem dat door de computer wordt aangestuurd. De monitor is voorzien van een breed scala aan vooringestelde programma's en het LCD-schem is voorzien van blauwe achtergrondverlichting voor een heldere navigatie. De hendels zijn in hoogte verstelbaar zodat gebruikers van iedere lengte optimaal gebruik kunnen maken van de fijne paslengte.

 

    Klik hier voor meer info
 

-€ 749,00 -€ 127 -€ 75
         
INSPIRIT ProgramInspirit Program 2011 De crosstrainer BH Fitness G2391 Inspirit Program is geschikt voor regelmatig thuisgebruik. Het apparaat heeft een onderhoudsvrij magnetisch systeem en beschikt over een touchscreen monitor met blauwe achtergrondverlichting. Deze monitor geeft u tijdens het trainen informatie over uw snelheid, omwentelingen per minuut, afstand, trainingstijd, calorieverbruik, hartslag en watts. De 11 verschillende trainingsprogramma's zorgen ervoor dat deze crosstrainer voor elk wat wils biedt en u uw training aan kunt passen aan uw persoonlijke voorkeur.

 

    Klik hier voor meer info

-€ 799,00 -€ 136 -€ 80
         
INSPIRIT GSG De crosstrainer BH Fitness G2396 Inspirit GSG is geschikt voor regelmatig thuisgebruik. Deze crosstrainer heeft een zelfgenererend electromagnetisch remsysteem waarbij geen onderhoud nodig is. Met dit GSG model heeft u geen stroomvoorziening nodig waardoor dit model goed voor het milieu is en handig in het plaatsen en verplaatsen binnen uw huis. De sterke structuur, de speciaal ontworpen handgrepen, de kogellagers en de comfortabele voetsteunen maken de Inspirit GSG tot een extreem complete crosstrainer voor thuisgebruik.

 

    Klik hier voor meer info

-€ 899,00 -€ 153 -€ 90
         
BRAZIL Plus
-€ 849,00 -€ 144 -€ 85
         
BRAZIL Plus Program
-€ 929,00 -€ 158 -€ 93
         
BRAZIL PluBrazil Plus GSG - Klik op de afbeelding om het venster te sluitens GSG
 
-€ 969,00 -€ 165 -€ 97
         
IRIDIUM AVANT Program
 
 

 

     Klik hier voor meer info

-€ 999,00 -€ 170 -€ 100
         
FDC 19 Program
 

 

          Kluk hier voor meer info

-€ 1.199,00 -€ 204 -€ 120
         
IRIDIUM AVANT GSG
 
-€ 1.199,00 -€ 204 -€ 120
         
FDC 20 GSG
          Klik hier voor meer info
-€ 1.399,00 -€ 238 -€ 140
         
KHRONOS Sport
 

          Klik hier voor meer info

-€ 1.399,00 -€ 238 -€ 140
         
KHRONOS GSG
 

          Klik hier voor meer info

-€ 1.699,00 -€ 289 -€ 170

CrosstrainersDeze nieuwe machines zijn begin 1995 geοntroduceerd in fitnesscentra en vanaf dat moment zijn ze zeer populair geworden. Vanaf 1998 kwamen er ook crosstrainers voor thuisgebruik en ze zijn tegenwoordig in verschillende prijsklassen en uitvoeringen verkrijgbaar. Vandaar dat er op dit moment wereldwijd wel 100 verschillende merken zijn.

Crosstrainers bieden een licht inspannende training. Terwijl u met uw benen beweegt gebruikt u uw armen om de hendels naar voren of achter te duwen; resultaat is dat uw gehele lichaam getraind wordt.

Een ellips is een ovale vorm en dit beschrijft ongeveer de beweging die de benen maken als u hierop traint. Bij rennen of lopen maak je in principe dezelfde beweging, alleen wordt deze afgebroken als de voeten de grond raken. Een crosstrainer zorgt ervoor dat je de ovale beweging af kunt maken. Op een fiets bewegen je benen in een cirkel en op een stepper van boven naar beneden. De beweging op een crosstrainer zit hier tussenin.

Soorten crosstrainers

De machine en de uitvoeringen verschillen. De vormen van de ellipsen verschillen en met sommige machines kan je ook achterwaarts trainen. Op andere machines kan de weerstand ingesteld worden voor het onderlichaam, beweegbare hendels met handgrepen voor het trainen van het bovenlichaam of men kan de helling verstellen, zodat bepaalde beenspieren gericht kunnen worden getraind.

Gebruik van crosstrainers

Deze machines zijn zeer populair geworden in fitnesscentra. De veelzijdigheid van deze machines is toegenomen, sinds het mogelijk is om het tempo tijdens een training te veranderen. Crosstrainers bieden een oefening, die kan variλren van redelijk licht tot inspannend. Beginners zullen moeten wennen, maar goede crosstrainers zijn geschikt voor alle fitness-niveaus. Voor thuisgebruik kan de veelzijdigheid een voordeel zijn, als meer dan een persoon het apparaat gaat gebruiken.


Om u meer inzicht te geven in de mogelijkheden die dit apparaat te bieden heeft volgt hier een korte omschrijving.

Type trainer:
Cardio vasculair(uithoudingsvermogen)

Spiergroepen:
Armen, rug, borst, buikspieren, bilspieren, bovenbenen, kuiten.

Omschrijving:
De crosstrainer is een toestel dat zijn herkomst vind in het langlaufen. Een bewegingvorm waarbij praktisch het gehele lichaam getraind word. Toch is de crosstrainer op de eerste plaats een cardio toestel en dient in de eerste plaats om het uithoudingsvermogen te verbeteren. Dus wanneer u vetverbranding wilt trainen of gewoon uw conditie op een hoger peil wilt brengen is de crosstrainer een prima keuze. Het voordeel van de crosstrainer is dat belasting op gewrichten en banden minimaal is, de kans op blessures wordt hierdoor tot een minimum beperkt. De elliptical workout is zeer gemakkelijk intensief te maken en zal het uithoudingsvermogen op deze wijze zeer snel verbeteren.

Trainingadvies:
Regelmatig trainen op de crosstrainer zorgt voor een optimale conditie.

 

Actie-Nieuws

BH Crosstrainer Brisa nu 349,-

H492 Rhyno Program

BH Hometrainer Rhyno Program H492 nu  349,-

G643K Galileo

BH Loopband Galileo Program G6435 nu  650,-

Roeier nu 369,-

 

Start ] G234 Brisa ] G233N Quick ] G2345 Ocean Program ] G239 Inspirit Program ] Sportop E820P ] Athlon ] Athlon Program ] WalkFit ] Walk Fit Program ] Atlantic ] Atlantic Program ] Inspirit GSG ] Brasil PLus ] Brasil Plus Program ] Brasil Plus GSG ] Iridium avant program ] FDC 19 program ] Iridium Avant GSG ] FDC 20 GSG ] Khronos Sport ] Khronos GSG ]

PS. Wij hebben onze eigen service en reparatie dienst,

Prijs en uitvoering van de apparatuur zijn altijd onder voorbehoud, en kunnen dus aan wijzigingen onderhevig zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Fitness Service  

Grote Straat 56B   

6325 ED Berg en Terblijt
Tel: 043-6040180
Fax: 043-6041659
E-mail : info@fitnesservice.nl.S.

Openingstijden   Fitness  Service

Maandag t/m vrijdag         14.00-18.00 uur

Zaterdag                                  9.00-13.00 uur

Gesloten:  woensdag en zondag (op afspraak)

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@fitnesservice.nl.
Copyright © 2001 Fitness Service
Laatst bijgewerkt: 07 oktober 2013